Tilojen esittely

KY-talo tarjoaa yritysten käyttöön monipuolista toimistotilaa yhteensä seitsemässä kerroksessa keskeisessä Kampin ympäristössä monipuolisten palveluiden äärellä.

Talon rakenne mahdollistaa erilaiset tilankäytön vaihtoehdot kombi- ja avotiloista perinteiseen toimistotilaan. Etelään suuntautuvat ikkunat antavat sisätiloihin raikkaan tunnelman ja ylemmistä kerroksista avautuvat upeat näkymät Helsingin keskustan kattojen ylle.

Kiinteistössä on pääsisäänkäynnin lisäksi kaksi sisäänkäyntiä ja portaikkoa, joissa on hissit helpottamaan toimistokerroksiin pääsyä. Kerrosten jaettavuuden ansiosta omien sisäänkäyntien rakentaminen yrityksellesi on myös mahdollista.

Rauhallinen sisäpiha mahdollistaa esimerkiksi polkupyörien turvallisen säilytyksen ja tarjoaa Green Office -hengessä asianmukaiset tilat toimistojätteiden lajitteluun.

 

Vapaat tilat

3. kerros – 461m²

3. krs

KY-talon 3. kerroksessa on tarjolla 461m² kokonaisuus rakennuksen itäsiivestä. Tila on helposti muokkautuva ja siihen pääsee useamman sisäänkäynnin kautta.

 

 

4. kerros – 959 / 602 / 357m²

4krs

Rakennuksen neljäs kerros on vuorattavissa yhtenä 959m² kokonaisuutena tai myös kahtena pienempänä kokonaisuutena, joista toinen on 602m² ja toinen 357m². Neljännen kerroksen toimistotilat yhdistyvät helposti myös 5. kerroksen tilojen kanssa.

 

5. kerros – 339m²

5krs

KY-talon viidennessä kerroksessa on vielä vapaana 339m² monikäyttöistä toimistotilaa. Tila on helposti vuokrattavissa esimerkiksi neljännen kerroksen kokonaisuuden kanssa, jolloin tilojen kokonaispinta-ala kasvaa noin 1300 m²:iin.

 

7. kerros – 476m²

7krs

KY-talon ylimmässä kerroksessa on tarjolla koko kerroksen sisältävä 476m² kokonaisuus, josta avautuu upeat maisemat Kampin kattojen ylle.

 

 

Esimerkkikuvia