Sijainti

KY-talo sijaitsee Kampin eläväisellä alueella Pohjoisen Rautatiekadun varrella. Alueella on useita isompia toimistorakennuksia, joissa toimii monipuolisesti eri alojen yrityksiä. Itse rakennuksessa on kaksi ruokaravintolaa ja talon lähistöllä Kampissa ja Töölössä on erittäin kattava lounas- ja kahvilavalikoima.

Työmatkan KY-talolle voi taittaa helposti kävellen tai pyörällä. Julkiset kulkuneuvot kuljettavat yrityksesi työntekijät kahden minuuutin kävelymatkan päähän Kampin keskukseen, jossa pysähtyvät niin linja-autot , raitiovaunut kuin metrokin. Musiikki- ja eduskuntatalolle KY-talolta kävelee viidessä minuutissa, eivätkä Ruoholahti tai Hietaniemen rantakaan ole kuin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä. Pyöräilyreitti Baana kulkee talon editse ja KY-talon sisäpihalla on lisäksi erinomainen mahdollisuus pyörien säilytykseen.

Rakennuksessa itsessään ei ole pysäköintihallia mutta mahdollisuus sisäpysäköintiin löytyy KY-talon viereisestä Autotalosta tai esimerkiksi Q-parkista, jonka lähimmälle sisäänkäynnille on noin 7 minuutin kävelymatka.